GROEPSPRAKTIJK KNOKKE-HEIST

UW SPORTVERZORGER

Sportmassage en taping, Anthony Hemschoote

Anthony Hemschoote

Gediplomeerd sportverzorger

Als sportverzorger focust Anthony zich op het masseren en tapen van zowel atleten en recreatieve sporters als niet-sporters.

Hij werkt sinds 2013 als onderwijzer voor de scholengemeenschap Saeftinghe. Daarnaast heeft hij een grote passie voor sport. Al van jonge leeftijd beheersen voetbal en tennis een groot deel van zijn leven en later kwamen daar ook recreatieve triathlons bij. Verder was hij vaak verantwoordelijk voor het leiden van verschillende sportkampen.

Vanuit die passie voor sport besloot Anthony de opleiding Sportverzorger (sportmassage, taping, kinesiotaping, stretching, voedingsadvies, EHBO) aan Syntra West te volgen, waar hij dan ook zijn diploma behaalde in juni 2023.

Tijdens en na de opleiding heeft hij heel wat ervaring opgedaan bij verschillende wieler- en voetbalploegen. Vanaf nu versterkt hij ook het team van Groepspraktijk Knokke-Heist, waar hij met zijn reeds opgedane ervaring in de sportwereld zeker een sterke meerwaarde zal vormen. Hij doet dit in combinatie met zijn job in het onderwijs.

Daarnaast volgt hij op regelmatige basis cursussen in taping en massagetechnieken, een absolute noodzaak om up-to-date te blijven met de meest recente ontwikkelingen zodat hij u steeds op een veilige manier met de best mogelijke zorgen kan blijven behandelen.

SPORTMASSAGE

Sportmassage is een intensieve manuele techniek waardoor de afvalstoffen in je spieren sneller afgevoerd worden en je lichaam klaargestoomd wordt voor een volgende fysieke inspanning. Hierdoor zal je snel verbetering in je fysieke conditie opmerken.

Bij (intensieve) sporters kan een sportmassage plaatsvinden na een intensieve trainingsperiode, voor of na een wedstrijd, tijdens een meerdaagse sportactiviteit of tussen verschillende trainingsvormen.

Ook recreatieve sporters of niet-sporters hebben baat bij een sportmassage. Hierbij worden spierspanningen weggenomen of verlicht. Pijnlijke spieren en gewrichten worden onder handen genomen.

Op regelmatige basis spierknobbels en -spanningen losmaken helpt blessures op lange termijn te voorkomen.

TAPING

Tapen kan helpen om een blessures te voorkomen, een spier of gewricht te ondersteunen of het herstel te bevorderen.

Het aanbrengen van een functionele tape geeft ondersteuning aan de spier, pees of ligament. Het kan de patiënt helpen een gecorrigeerde houding aan te nemen. Kinesiotape kan preventief aangebracht worden voor een fysieke inspanning, maar kan ook aangebracht worden om het herstel van een blessure of kwaaltje te versnellen.

Door middel van niet-rekbare tape kunnen gewrichten worden geïmmobiliseerd.

TARIEVEN SPORTMASSAGE & TAPING

TARIEVEN SPORTMASSAGE & TAPING
SPORTMASSAGE 60 min
volledig lichaam
70 euro
SPORTMASSAGE 40 min
combi lichaamszones: bv. benen + onderrug / rug + nek en schouders / …
50 euro
Taping + Stretching (20 min)
inclusief materiaal
20 euro

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)

  1. Leg de eerst mogelijke afspraak vast én
    • vink aan dat u verwittigd wenst te worden indien er vroeger een afspraak vrij komt. U komt dan automatisch op een aparte lijst te staan, het is enkel deze lijst die we hanteren wanneer er afbellers of verschuivingen zijn in de agenda.
    • u kan bij het maken van uw afspraak indien gewenst nog een boodschap achterlaten in het vak ‘Opmerkingen‘
  2. Hou dagelijks de online agenda in het oog! Wanneer iemand zijn/haar afspraak online annuleert dan komt dit plaatsje onmiddellijk vrij te staan in de online agenda. Dit is dan vaak terug ingenomen voordat wij het gezien hebben.

Wanneer u een afspraak maakt dan krijgt u 2 mails: één bevestigingsmail op het moment dat u de afspraak maakt en één bevestigingsmail twee dagen voor uw afspraak. Onderaan in deze mails is er een link. Via deze link kan u tot 24u voor het begin van uw afspraak uw afspraak annuleren.

Betaalmogelijkheden:

  • QR-code scannen via uw gsm (met uw eigen bankApp KBC, Belfius, ING, Payconiq, ...)
  • CASH
Wij aanvaarden GEEN overschrijvingen

CONTACT

CONTACTGEGEVENS SPORTMASSAGE & TAPING
Anthony Hemschoote
AFSPRAAK KLIK HIER!
MAIL
GSM +32 (0) 474 34 17 21

ONZE PRAKTIJK, EEN MEERWAARDE, OOK VOOR U?

Twijfelt u of onze praktijk ook een meerwaarde voor u kan zijn? Wenst u meer info over de verschillende therapievormen die wij in onze praktijk aanbieden? Wenst u meer info over ons, de therapeuten? Wenst u te weten welke opleidingen/specialisaties wij gedaan hebben? Welke doelgebieden/doelgroepen ons nauw aan het hart liggen? Waar onze sterktes en ervaringen liggen? Neemt u gerust de rest van onze website door, wij proberen hier een zo duidelijk mogelijk beeld te scheppen van wat u in onze praktijk mag verwachten.

WIJ POPELEN ALVAST OM U IN ONZE PRAKTIJK TE MOGEN VERWELKOMEN!!